Marga acuză jocurile de culise din PSD. Atac la Corlăţean

COMISIA INTERGUVERNAMENTALA - ROMANIA - MOLDOVA - INTEGRARE EURO
COMISIA INTERGUVERNAMENTALA - ROMANIA - MOLDOVA - INTEGRARE EURO

Andrei Marga a lansat un atac voalat la adresa noului ministru de Externe, Titus Corlăţean.  El susţine că este victima unui joc de interese din partea unor grupuri de putere din interiorul PSD. Marga i-a răspuns dur şi lui Traian Băsescu, după ce preşedintele supendat l-a numit "incompetent". "Am spus mereu să nu dăm în mintea lui Băsescu".

"Nimeni nu e căsătorit cu vreo funcţie. Nu există vreun motiv formulat de cineva în vreun fel. Ipoteza mea e că de fapt a fost o împărţeală înăuntrul unui grup şi un domn a dorit foarte mult acest minister. Aceasta a fost totul", a declarat Marga, la RFI.

"De stânjenit, mă rog, poate că e prea tare spus. Evident că toţi suntem sensibili. Nu e vorba de vreo preocupare pentru persoana mea, pentru că mă repliez. Dar tocmai pusesem toate motoarele în mişcare, ca să servim ţara noastră. Deci dacă nu-i stânjeneală, a fost o sensibilitate, asta este sigur. Toate lucrurile erau puse în mişcare. Ministerul şi-a făcut şi pe parcurs datoria. Evident, noi nu putem să răspundem de ceea ce se scrie într-un ziar sau altul sau de ceea ce un domn sau altul din ţară a făcut sau n-a făcut".

Andrei Marga respinge, totodată acuzaţiile venite din partea preşedintelui suspendat, care l-a catalogat drept "o calamitate".

"Acuzaţiile lui erau fără nici un suport, ca să mă exprim cât se poate de elegant. Ele sunt nişte elucubraţii ale unui om care nu e pregătit pentru rolul pe care-l joacă, încât personal, nu le-am dat mare importanţă. De aceea, am spus mereu să nu dăm în mintea lui Băsescu. Dacă au cântărit sau nu, acest lucru mi-e greu să-l stabilesc eu, dar în mod normal n-ar trebui să cântărească", spune Marga.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel