Marele chirurg Leon Dănăilă își face publice secretele

Neurochirurgul și senatorul PNL Leon  Dănăilă va vorbi despre ritualul său din timpul operațiilor în ediția din Vinerea Mare a emisiunii “Răi da’ buni”, de la Antena Stars.

“Sculptorul de creiere” Leon Dănăilă se va deschide în faţa telespectatorilor Antenei Stars într-un interviu despre copilăria sa şi despre magia sărbătorilor de Paşte petrecute alături de familie.

Supranumit şi “medicul care fentează moartea”, profesorul Dănăilă va vorbi în Vinerea Mare despre păţaniile de la începutul carierei sale, despre diferenţa dintre un pacient cu credinţă şi unul fără, despre modalitatea inedită de a consulta pacienţii, despre cele peste 40 000 de operaţii la care a participat, dar şi despre ritualul său din timpul operaţiilor.

[citeste si]

„În operaţiile complicate, îmi făceam semnul crucii cu limba, pentru că nu ai voie să foloseşti mâinile, e mediu steril!”, îi va povesti renumitul neurochirurg lui Mihai Morar. „Când operezi pe creier, dacă nu te gândeşti la Dumnezeu, bolnavul este pierdut!”, va mai completa acesta.

Tot vineri, geniul neurochirurgiei va vorbi şi despre sacrificiile profesiei sale: “În atâţia ani, în fiecare concediu a trebuit să revin cel puţin o dată, să operez!”.

Ediţia specială a emisiunii “Răi da’ buni” de la Antena Stars, din Vinerea Mare, va începe la ora 19:45.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel