Marea teamă a Alinei Gorghiu: ”Am o strângere de inimă”

Liberala Alina Gorghiu susține că are ”o strângere de inimă” cu privire la OUG 13. 

”Am o ușoară strângere de inimă că nu s-a discutat și legea de respingere a OUG 13 în plenul Senatului, pentru că acest lucru poate să se concretizeze la un moment dat printr-o lege de aprobare a OUG 13, se poate respinge practic, sau se poate șterge cu buretete prin votarea legii de aprobare a OUG 14 și se poate reactiva tot conținutul OUG 13, cel pe care l-am contestat și noi și societatea civilă și toți factorii de decizie din sistemul judiciar”, a susținut Alina Gorghiu, potrivit Digi24.

Ea recunoaște că e un pas înainte că OUG a devenit realitate, dar subliniază că ”există OUG 13 nedezbătut în Parlament și nu există legea de respingere a OUG 13, trebuie să fim foarte atenți, mi-e teamă că se așteptă un moment de scăderea a atenției Opoziției pentru a se apela la vreun truc. Merita discutat acest aspect, nu să lăsăm așa, în suspensie pentru că niciun fel de semn de întrebare nu e sănătos în acest context de tensiune politică.”

Alina Gorghiu a mai declarat: ”Majoritatate PSD-ALDE susține nevoia de dezbatere pe această ordonanță. Încă de ieri s-a spus că nu se paote anticipa care va fi soluția juridică pe această ordonanță. Asta însemană ca poate fi o e lege de respingere, dar și o lege de adoptare a OUG 13. Lucru care o să ne pună în situația inițală”. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel