Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  ”Mare victorie pentru Europa”. Sergei Stanishev, liderul PES, la DCNews: 30.000.000 euro, pentru România, din vară. Avem nevoie de această Uniune

foto Facebook Sergei Stanishev
foto Facebook Sergei Stanishev

Sergei Stanishev, președintele Partidul Socialiștilor Europeni, eurodeputat și fost prim-ministru al Bulgariei, a spus, în emisiunea ”Din culisele Europei- All about EU”, realizată de Claudia Țapardel pentru DCNews, ce schimbări majore s-au făcut la nivelul UE și ce influență au asupra României. 

Sergei Stanishev, liderul PES, a afirmat, în interviul acordat DCNews, că ”regulile macroeconomice care cereau fiecărui stat membru să nu aibă un deficit bugetar mai mare de 3% nu pot să funcționeze” în circumstanțele actuale, generate de pandemia de COVID-19, care a îngenunchiat economia. ”Pentru prima dată, UE a lansat datoria comună, de facto” a punctat el. 

Cu privire la România, președintele Partidul Socialiștilor Europeni a afirmat că Planul European de Redresare Economică va asigura ”începând din această vară, sper, aproximativ 30 de milioane de euro pentru reconstrucția economiei, pentru infrastructură, pentru sistemul de sănătate, pentru tot ce poate moderniza în economia voastră”. 

”Este o mare victorie pentru Europa și arată că Europa poate să fie de ajutor cetățenilor noștri” a subliniat Stanishev, adăugând că ”avem nevoie de această Uniune pentru că poate reprezenta un instrument pentru o viață mai bună, cu atât mai mult acum”. 

Vezi mai mult în video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel