Mare bătălie. Irina Begu comentează decizia Simonei Halep

A sosit clipa aşteptată, clipa marii bătălii cu Cehia. Marea absentă a întâlnirii de Fed Cup de la Cluj este Irina Begu.

Aflată în plin tratament şi cu piciorul încă umflat din cauza unei accidentări, Irina Begu este sigură că fetele vor da totul ca să se impună. „Eu sper ca fetele să fie, în primul rând, relaxate şi în weekend să producă surpriza pentru că, orice s-ar spune, Cehia este, clar, echipa favorită. Au două jucătoare de Top 10, sunt o echipă omogenă şi au experienţa acestor meciuri decisive. Suntem outsideri, dar cred în calificare. Vor fi meciuri foarte dificile cu cehoaicele pentru că ele, după cum ştim, au câştigat competiţia de patru ori la rând", a spus Irina Begu pentru Ring.

Prezenţa Simonei Halep în echipa de Fed Cup a României este lucrul care le motivează şi le dă încredere celorlalte fete. „Este foarte bine că Simona a ales să amâne operaţia, iar gestul este de salutat că a vrut să lupte pentru România. Este o jucătoare foarte importantă pentru noi, este nr. 3 mondial şi asta sunt sigură că le motivează şi pe celelalte şi le dă încredere. Simona are experienţă, a jucat contra lor şi le-a şi învins, iar asta contează foarte mult", a declarat tenismena noastră, aflată acum pe locul 34 WTA.

Supărată că nu poate juca Accidentată, Irina Begu regretă că nu participă la Fed Cup: "Este păcat că nu pot juca pentru că sunt accidentată".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel