Marcel Vela și-a delagat atribuțiile. Bogdan Chirieac: În sondaje este numărul unu

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Analistul politic Bogdan Chirieac susține că decizia lui Marcel Vela de a-și delega atribuțiile de serviciu este una corectă, din punct de vedere politic. 

Bogdan Chirieac, analist politic, a comentat decizia ministrului Afacerilor Interne de a-și delega atribuțiile de serviciu până pe data de 27 septembrie. 

”Eu văd o explicație în genul ”political correctness” (n.r Corectitudine politică). Eu candidez, ministerul pe care îl conduc organizează alegeri și atunci eu deleg atribuțiile ca să nu se spună că aș influența. Probabil că dânsul dorește ca partidul său, Partidul Național Liberal, să beneficieze de popularitatea pe care o are ca să crească în zona de unde vine, în Caraș Severin. În sondaje este numărul unu la popularitate între miniștrii Guvernului”, a declarat Bogdan Chirieac.

Întrebat dacă este mai important să crească PNL în Caraș Severin sau să avem alegeri corecte, Bogdan Chirieac a răspuns: 

”Cel mai important este oportunitatea ținerii alegerilor locale în plină pandemie, cu posibilitatea exploziei de infectări și decese, după modelul Germaniei, când noi începem școala pe 14 septembrie. Nu știu dacă mai sunt oportune alegerile pe 27 septembrie. Nimeni nu contestă acest drept pentru care noi am plătit cu sânge, dreptul de a alege”, a completat Bogdan Chirieac. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel