Marcel Vela, SCANDAL cu Şerban Nicolae după gestul acestuia cu masca în Parlament

Fostul ministru al Afacerilor Interne, Marcel Vela
Fostul ministru al Afacerilor Interne, Marcel Vela

Marcel Vela şi Şerban Nicolae au avut o dispută verbală în Senatul României, în momentul dezbateri moţiunii simple la adresa ministrului de Interne. 

S-au încins spiritele în Senatul României, la dezbaterea moţiunii simple împotriva ministrului Afacerilor Interne, Marcel Vela. După ce ministrul a răspuns întrebărilor care i-au fost adresate, a urmat un schimb dur de replici între Marcel Vela şi Şerban Nicolae (PSD), aflat în sală. 

În timp ce Marcel Vela vorbea de la tribună, din sală au izbuncnit mai multe replici venite din partea senatorului Şerban Nicolae, iar ministrul de Interne le-a taxat. 

"Cel mai frumos lucru e acela de a salva vieţile românilor. Vă rog să fiţi alături de tot efortul naţional şi să fiţi parte în această luptă pentru viaţă, pentru că virusul nu s-a odihnit şi nici nu a luat concediu. Pe viitor vă rog să respectaţi şi dumneavoastră aici în Senat măsurile. Dacă sunt mai mult de 16 oameni... Vorbiţi cu masca pe faţă... Domnu' Şerban Nicolae, prin prisma faptului că aţi vorbit fără mască aţi arătat o lipsă de respect faţă de reguli. Să nu zic că faţă de cetăţeni. Vă mulţumesc foarte mult", a declarat Marcel Vela. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel