Marcel Ciolacu: Vom arăta că există bani suficienţi să mărim pensiile şi alocaţiile

Marcel Ciolacu: Guvernul nu  se încadrează în deficitul bugetar de 7%
Marcel Ciolacu: Guvernul nu se încadrează în deficitul bugetar de 7%

Marcel Ciolacu a declarat luni, la TVR 1,  că social-democraţii au finalizat varianta proprie a proiectului de buget pe anul 2021.

"Am finalizat proiectul nostru de buget pe anul 2021, o să îl prezentăm în următoarea perioadă, este şi sustenabil. Va merge şi pe consum şi pe investiţii în mare parte. Vom arăta românilor că există bani suficienţi să mărim şi pensiile şi alocaţiile, cu o stopare masivă a furtului de bani publici, ceea ce se întâmplă de un an. Şi vom demonstra că nu este nevoie în plină criză economică să vindem societăţile româneşti, activele lor se ridică la aproximativ - să ştie toţi românii despre ce vorbim, de jaful care va urma - vorbim de aproximativ 10 miliarde de euro.

Aici sunt Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Aeroportul Bucureşti, CEC. Vor să vândă acţiunile. Franţa, Germania, foarte multe state, mi se pare şi Polonia, Ungaria nu mai spun, au blocat vânzarea de acţiuni prin lege. Mai mult, Germania a dat posibilitatea guvernului de a cumpăra dacă este un brand naţional şi intră în faliment de a-l cumpăra statul", a spus Ciolacu la TVR 1.

Ciolacu a mai adăugat că premierul Florin Cîţu vrea să vândă aceste companii "pentru că am ajuns la o datorie publică de 47%", iar PSD se va împotrivi.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel