Marcel Ciolacu spune că Guvernul Orban vrea să vândă CEC-ul: "Să o ia mai încet"

Marcel Ciolacu se arată îngrijorat de faptul că actualul Guvern Orban vrea să vând CEC-ul. 

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, duminică, despre Ludovic Orban, că singurul lucru pe care l-a făcut concret în prima lună de guvernare a fost să împrumute țara cu 10 miliarde de lei. El a adăugat că premierul vrea să vândă CEC-ul, un demers de nepermis.

„Am văzut o situație îngrijorătoare, faptul că toate companiile cu capital de stat vor urma să fie vândute. În alte țări este altul trendul. Parcă totuși suntem în contratimp. Noi am decis, după numai două săptămâni cât am stat la guvernare că vor să le vândă. Cum să îl vinzi? Nu și-a permis nimeni până acum. Părerea mea e să o ia mai încet, să vadă cum se guvernează, să vadă care sunt adevăratele probleme, să încerce ori să îl liniștească, ori să îl schimbe pe ministrul Finanțelor”, a spus Marcel Ciolacu, la Antena 3.

Președintele interimar al PSD a afirmat că singurul lucru concret pe care l-a văzut în prima lună de guvernare a lui Ludovic Orban este că premierul a împrumutat statul cu 10 miliarde de lei.

„Aș dori ca domnul Orban să realizeze că e la guvernare și are responsabilitatea să guverneze. Până acum nu a făcut nimic concret. Singurul lucru concret pe care l-am văzut e că s-a împrumutat cu 10 miliarde într-o lună”, a subliniat Ciolacu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel