Urmărește emisiunea live


Marcel Ciolacu, replici cu Rareș Bogdan: Cer de urgență o ședință a coaliției

Sursa foto: Facebook Marcel Ciolacu
Sursa foto: Facebook Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a reacționat după ce prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a criticat, partenerii de guvernare a liberalilor despre care a spus că trebuie să înțeleagă „să ne respecte”. 

„Am înțeles că Rareș Bogdan a pus batistuța pe globul de cristal și a văzut că se va rupe coaliția peste un an. Hai să îi curmăm suferința! Cer mâine de urgență o ședință a coaliției, pentru că PSD nu răspunde de trecut și a venit la guvernare să construiască pentru oameni. PNL a rămas captiv în paradigma coaliției cu USR, când se războiau cu tănculețe pe covoraș. Românii au alte așteptări! PSD va rămâne principalul partid concentrat pe problemele reale ale românilor din această guvernare!”, a scris Marcel Ciolacu, președintele PSD, pe Facebook.

VEZI ȘI ALTE ȘTIRI: Cîţu, despre prestaţia lui Rafila la Sănătate: Să vedem rezultatele modului în care a fost gestionat valul 5

Președintele PNL, Florin Cîțu, a declarat, marţi seara, despre ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, că trebuie văzut cum va fi gestionat valul 5 al pandemiei. 

Întrebat ce părere are despre ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, Florin Cîțu a spus că așteaptă rezultatele gestionării valului 5 al pandemiei.

„Așteptăm cu toții, nu doar eu, și românii, așteptăm să vedem rezultatele acestui mod în care a fost gestionat valul 5. Se pare că indicatorii pe care îl foloseam în vară nu mai au mai au aceeași greutate, numărul de infectări zilnice se pare că nu mai are aceeași greutate pe care avea în vară. E adevărat, înțeleg că această variantă nu afectează la fel persoanele. Ok, dar ăsta nu e meritul Ministrului Sănătății. Asta este varianta virusului”, a spus Cîțu, la Digi 24.

Acesta atrage atenția asupra impactului pe buget și asupra economiei a concediilor medicale eliberate persoanelor infectate.

„Să nu uităm că un număr de 16.000, de 17.000 de persoane pe zi infectate înseamnă 17.000 de persoane care intră în concediu medical. În același timp, aceste persoane intră în contact direct cu cineva, persoana respectivă - că s-a modificat legea - dacă ești, chiar dacă ești vaccinat stai 5 zile acasă, dacă nu stai 10 zile - sunt alte persoane care stau acasă... concedii medicale pentru toți. Există riscul ca anumite companii din România să-și închidă activitatea, iarăși costuri cu șomajul tehnic. Deci toate acestea trebuie luate în calcul atunci când vorbim de modul în care a fost gestionată pandemia”, a mai spus președintele PNL. Cîțu a precizat că a fost prelungită măsura șomajului tehnic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel