Marcel Ciolacu, mesaj de unitate și solidaritate pentru românii din țară și diaspora

Marcel Ciolacu FOTO AGERPRES
Marcel Ciolacu FOTO AGERPRES

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a transmis, duminică, un mesaj în care apreciază că Ziua Națională este c"el mai bun moment în care putem vorbi despre unitate, despre solidaritate și despre o mai bună înțelegere între noi, români din țară sau de peste hotare".

"Ziua Națională este cel mai bun moment în care putem vorbi despre unitatea tuturor românilor. Despre solidaritate. Și despre o mai bună înțelegere între noi, fie că vorbim despre românii de aici sau de cei care trăiesc peste hotare. Cu toții suntem români. Cu toții gândim și simțim românește și suntem animați de dorința sinceră a unui viitor mai bun pentru țara noastră. La mai bine de 100 de ani de la Marea Unire, cred că cel mai sincer mod de a cinsti memoria înaintașilor noștri este să reparăm tot ceea ce ne desparte pentru a reconstrui mândria noastră de națiune puternică", a scris pe Facebook Marcel Ciolacu.

El mai afirmă că, în acest proiect, fiecare este "important și prețios".

"Pentru că doar împreună putem pune la treabă potențialul imens pe care îl avem. Doar uniți vom putea înfrunta toate obstacolele, să ducem România mai departe acolo unde merită și să o facem să strălucească! La mulți ani, români! La mulți ani, România", se mai arată în mesajul lui Ciolacu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel