Marcel Ciolacu, mesaj categoric: Șandramaua pierzătorilor se va prăbuși asurzitor. PSD nu va vota niciodată acest Guvern!

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a reacționat după ce partidele care formează coaliția de guvernare au anunțat numele premierului propus și cum au fost împărțite ministerele.

"Șandramaua pierzătorilor se va prăbuși asurzitor în doar câteva luni. Foamea de funcții a lui Orban și Barna a învins interesul pentru soluțiile reale de a scoate România din criza sanitară și economică. Niște hiene politice care nu vor face nicio reformă! Un premier de paie ținut în lesă de Orban.

Și doi vicepremieri care aveau nevoie de niște birouri, că de coordonat nu vor coordona nimic! PSD nu va vota niciodată acest guvern al menținerii României în criză, al subdezvoltării, al prăduirii naționale! Totuși, președintele Iohannis doarme liniștit când știe că peneliștii săi au dat pădurile României pe mâna celor care cumpărau Ardealul și fugeau cu el în spate?!", a scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

Șandramaua pierzătorilor se va prăbuși asurzitor în doar câteva luni. Foamea de funcții a lui Orban și Barna a învins...

Publicată de Marcel Ciolacu pe Vineri, 18 decembrie 2020

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel