Ciolacu, marile greșeli făcute de PSD: Trebuie să recunoaștem! Orban e mai câștigat

Marcel Ciolacu FOTO AGERPRES
Marcel Ciolacu FOTO AGERPRES

Marcel Ciolacu a spus care au fost cele mai mari greșeli făcute de PSD, în perioada guvernării.

"Mari greșeli am făcut când am pierdut alegerile europarlamentare, abordarea cu Legile Justiției, în primul rând. Chiar dacă eram îndreptățiți... Schimbarea a trei premieri e iarăși o greșeală foarte mare, pe care trebuie s-o asumăm. Excluderile din partid au fost o greșeală. Prietenii cu care te înconjori sau colegii îți spun opinia, dar decizia e a președintelui. Așa s-a întâmplat și cu Dăncilă. Au fost colegi care au spus că nu e oportună candidatura ei la prezidențiale, dar era președintele partidului și a luat dcizia. E normal ca președintele să ia decizia", a declarat Marcel Ciolacu la B1 TV.

"Domnul Orban e mai câștigat"

"Pe Legile Justiției, nu știu cât eram sau nu îndreptățiți... Trebuie să recunoaștem, justiția în România nu a funcționat într-o normalitate. Există zeci de cazuri de vieți distruse, apoi achitate. Domnul Orban nu a mai candidat, dar e mai câștigat, că a ajuns premier. Am văzut și în prezidențiale, domnul Barna cât de atacat a fost cu un dosar penal de care nimeni nu mai știe nimic.

Funcționarea justiției nu a fost una cum aștepta societatea. Faptul că am transmis noi acest mesaj cred că a fost greșit. Atât timp cât liderul avea o problemă cu justiția, nu putea să fie credibil. Adversarii politici au speculat acest lucru și noi am pierdut alegerile", a mai spus Ciolacu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel