EXCLUSIV  Marcel Ciolacu, lider PSD, mesaj de ultimă oră. Poziția candidatului în sondaje

Marcel Ciolacu, lider PSD, a transmis un mesaj de ultimă oră.

Deputatul a spus că - alături de candidatul PSD, Constantin Toma, la Primăria Buzău - și de echipa lor vor face o campanie legală, fără scandaluri, o altfel de campanie.

"Toti ne dorim o campanie curată, bazată doar pe proiectele candidaților, o reală confruntare de idei. Probabil că acest lucru nu se va întâmpla, aşa cum nu s-a întâmplat mai niciodată. Eu, alături de echipa mea, voi întreprinde o campanie legală, desfăşurată în spiritul şi după litera legii.

Cred cu toată forţa în domnul Constantin Toma. Dumnealui nu a atacat pe nimeni. Şi nici nu o va face. Are alte preocupări, dezvoltă proiecte pentru municipiul Buzău, pe care le prezintă oamenilor în mod direct: crearea de locuri de muncă, relansarea economiei locale, dezvoltarea infrastructurii orașului.

Îl susţin şi pe domnul Petre Emanoil Neagu care, deşi este campanie electorală, are un județ de condus. Lumea nu va sta în loc o lună, buzoienii au nevoie în continuare de asfalt, de apă sau de canalizare. Vă asigur că nici dumnealui nu se va ocupa cu atacuri, ci işi va continua treaba în administrație. Le doresc succes tuturor candidaților PSD din județ. Uniți relansăm Buzăul!", a spus deputatul Marcel Ciolacu.

[citeste si]

Sondaje

În sondajele de opinie apărute în presă, Constantin Toma, candidatul PSD la Primăria Buzău, se află pe primul loc în ceea ce privește intenția de vot a oamenilor.

Invitat la DC News Live, social-democratul a comentat acest subiect.

"Dacă fiecare lider va face ceea ce a făcut domnul Marcel Ciolacu la Buzău, practic să fie singur împotriva tuturor, să schimbe partidul și să vină pe așteptarea oamenilor... ar fi bine. M-a luat într-o situație în care eu nu eram în cea mai bună formă și totuși sunt primul în sondajele de opinie. Oamenii așteaptă exact treaba aceasta: așteaptă pe cineva corect, neșantajabil, să vină să facă ceva în Buzău", a spus Constantin Toma la DC News Live.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel