Urmărește emisiunea live


Marcel Ciolacu: Liberalii vor tăia salariile

Marcel Ciolacu îi avertizează pe români că în curând se vor trezi cu salariile tăiate
Marcel Ciolacu îi avertizează pe români că în curând se vor trezi cu salariile tăiate

Marcel Ciolacu, preşedintele Partidului Social-Democrat, îi avertizează pe români că în curând se vor trezi cu salariile tăiate.

Marcel Ciolacu, preşedintele Partidului Social-Democrat, îi avertizează pe români că în curând se vor trezi cu salariile tăiate. Acesta îi acuză pe liberali că au cumpărat primari, în loc să dubleze alocaţiile şi să mărească pensiile românilor. 

"Ne vine randul fiecaruia in parte. Acum sunt pensionarii, au fost copiii. Nu sunt bani pentru alocatii, dar au avut bani sa cumpere primari. Au venit pensionarii, le taiem veniturile, au venit copiii, le taiem veniturile", a spus Marcel Ciolacu, luni seara, la TVR 1.

Precizând că poate este o comparație exagerată, Marcel Ciolacu l-a parafrat pe pastorul antifascist care a făcut următoarea afirmaţie: "Când naziștii au venit să îi ia pe comuniști, n-am scos o vorbă. Nu eram comunist. Când i-au arestat pe social-democrați, am tăcut. Nu eram social-democrat. Când au venit să îi ia pe sindicaliști, nu am protestat. Nu eram sindicalist. Când au venit să îi ia pe evrei, nu m-am revoltat. Nu eram evreu. Când au venit să mă ia pe mine, nu mai rămăsese nimeni care să-mi ia apărarea."

„Este aceeasi logica ca atunci, ne iau pe fiecare in parte sub aceasta masca ca nu sunt bani si vor taia salarii din cauză că sunt incompetenți", a mai spus  Marcel Ciolacu la emisiunea „Tu votezi România 9!” de la TVR 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel