Marcel Ciolacu, interviu exclusiv. Liderul PSD dezvăluie un episod neștiut de presă

MARCEL CIOLACU
MARCEL CIOLACU

Deputatul Marcel Ciolacu, secretar al Camerei Deputaților, a fost ales prin vot deschis președinte al Organizației Județene PSD Buzău. El îl înlocuiește pe primarul Constantin Boșcodeală care a ales să nu mai candideze "până la rezolvarea problemelor din justiție".  

Marcel Ciolacu, noul președinte PSD Buzău, a acordat un interviu pentru DC News în care a vorbit despre cele mai dificile momente de când este politician. De asemenea, ne-a povestit de ce ziua în care a fost ales șef PSD Buzău a fost una tristă. În plus, Marcel Ciolacu a dezvăluit pentru DC News ce moment inedit au ratat jurnaliștii la ședința în care a fost ales președinte.

DC News: Care au fost cele mai deranjante și totodată neadevărate lucruri care s-a scris/spus despre dumneavoastră în presă?

Marcel Ciolacu: Vă spun sincer că nu ţin cont de articolele nedocumentate. În plus, lucrurile lipsite de orice sâmbure de adevăr le uit, astfel încât nu au cum să mă deranjeze.

DC News: Sunteți membru fondator al PSD Buzău. Care au fost cele mai dificile momente de când sunteți politician?

Marcel Ciolacu: Momente dificile au fost la finalul fiecăror alegeri prezidenţiale, când in percepția oamenilor la nivelul judeţului Buzău preşedinti erau Adrian Năstase, Mircea Geoană sau Victor Ponta, în timp ce la nivel naţional rezultatul era altul. Ca exemplu recent pentru mine, în calitate de coordonator al campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale din 2014, cel mai greu mi-a fost să le spun buzoienilor că Victor Ponta a pierdut.

(w670)

DC News: Ați spus sâmbâtă, 19 septembrie, la ședința PSD Buzău, că pentru dumneavoastră a fost "o zi nefericită". De ce a fost o zi nefericită?

Marcel Ciolacu: Da, aşa am declarat. M-am referit la faptul că mi-ar fi plăcut să intru în cursă în mod natural, ca și competitor direct, și nu ca înlocuitor pentru o candidatura considerată a nu mai putea fi susținută. Dincolo de implicaţii ale DNA, de mediatizări de anchete sau urmăriri penale cred cu tărie că avem nevoie de oameni noi şi capabili să pună eficient în practică soluţii viabile pentru problemele reale ale românilor.

DC News: A fost un moment de la ședința PSD, în care ați fost ales președinte, care le-a scăpat jurnaliștilor și trebuie menționat?

Marcel Ciolacu: Da, jurnaliștii au ratat un moment inedit și anume intervenția Poliției Române, care cu discreție și profesionalism a evacuat pe cei patru așa-ziși body-guarzi aduși în sală de către contracandidatul meu.

DC News: Ce moștenire vă lasă Constantin Boșcodeală în PSD Buzău?  

Marcel Ciolacu: Cel mai bine moştenirea se poate vedea în cifre. În acest sens, din 32 de consilieri judeţeni PSD are 17, primarul reşedinţei de judeţ, cei 3 viceprimari, 25 din cei 42 de consilieri municipali, cei trei primari ai oraşelor, trei viceprimari ai acestora, 37 de consilieri orăşeneşti dintr-un total de 47, 71 de primari de comune din 82, 68 de viceprimari de comune din 82 şi 626 de consilieri comunali din 992.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel