Marcel Ciolacu, întâlnire cu Maia Sandu. "Provocările sunt mari"

Ema Apostu / 02 iul 2019 / 16:11 Salveaza PDF Comentarii
Maia Sandu
Descriere foto: Maia Sandu

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, s-a întâlnit, marţi, cu prim-ministrul Republicii Moldova, Maia Sandu, care a afirmat că ţara sa a contat întotdeauna pe sprijinul României. Marcel Ciolacu a felicitat-o pe Maia Sandu pentru numirea în funcţia de premier al Republicii Moldova şi pentru că a reuşit să depăşească 'situaţia complicată' din această ţară. 

"În primul rând aş dori să vă felicit pentru funcţie şi nu în ultimul rând că aţi depăşit această situaţie un pic complicată din Moldova cu multă înţelepciune şi fără nicio escaladare, chiar surprinzător faţă de ce veşti veneau şi ce se putea întâmpla. Trebuie multă maturitate. Ţineţi cât mai bine lucrurile să intraţi cât mai repede în rolul de prim-ministru în forţă", a afirmat Ciolacu, la începutul întâlnirii.

"Provocările sunt mari"

 

La rândul său, Maia Sandu a mulţumit pentru mesajele de sprijin şi a spus că Republica Moldova a contat întotdeauna pe ajutorul României.

"Mulţumesc de oportunitatea de a discuta. Ne bucurăm să fim aici şi mulţumim pentru mesajele de sprijin şi ne bucurăm că am reuşit să trecem peste această perioadă complicată. Am contat pe sprijinul României întotdeauna şi contăm şi astăzi. Provocările sunt mari, această guvernare şi-a asumat responsabilitatea să redea încrederea cetăţenilor în Republica Moldova, în instituţiile din Republica Moldova. Asta înseamnă să facem ordine, să curăţăm instituţiile de influenţele fostului sistem oligarhic, să consolidăm independenţa acestor instituţii, să construim un mediu de afaceri propice creşterii economice şi inovării, creşterea standardelor de viaţă'', a spus Maia Sandu.


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25