Marcel Ciolacu, despre varianta Raed Arafat pentru funcția premier

Marcel Ciolacu a afirmat că ar fi o greșeală ca Raed Arafat să fie propus premier, variantă avansată de Victor Ponta. Liderul interimar al PSD a adăugat că Arafat are expertiză în alte domenii și e bine să se ocupe în continuare de ele.

„Victor (Ponta - n.r.) a propus ca domnul Arafat să preia funcția de premier. Părerea mea e că ar fi greșeală. Părerea mea e că trebuie să se ocupe pe ce are expertiză", a declarat Marcel Ciolacu, duminică, la Antena 3.


El a precizat că PSD nu va mai face nicio propunere pentru funcția de prim-ministru


„În acest moment noi nu mai face nicio propunere de premier. Suntem deschiși la orice fel de discuție pentru a intra în agenda românilor, nu în agenda politică. Suntem de prea mult timp în crize. Suntem de prea mult timp în care toate lumea a vrut să păcălească sau să ocolească legea, să găsească crăpăturile legii. O groază de decizii ale Comisiei de la Veneția care au fost încălcate. Eu aș dori să avem o Românie normală și aș dori să intrăm în litera Constituției. Dacă intrăm într-o criză de amploare, la acest pericol, nu cred că este calea corectă", a conchis Ciolacu.


Liderul interimar al social-democraților a mai spus că nu este bine să stăm, până în luna noiembrie, cu un guvern interimar, scrie Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel