Marcel Ciolacu, despre demisia lui Orban: Îi anunț o veste tristă. O nouă MOȚIUNE

FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES

Marcel Ciolacu a reacționat după ce Klaus Iohannis a anunțat în această seară că premierul Ludovic Orban și-a dat depus mandatul. 

”În primul rând mă bucur că președintele României a respectat decizia CCR și a dat dreptate Partidului Social Democrat că domnul Orban nu putea fi nominalizat, cel puțin nu pe spiritul Constituției de a crea o mascaradă în Parlament. O simulare de propunere de prim-ministru. Mai departe, vom merge la consultări”, a precizat Marcel Ciolacu la România TV. 

PSD depune moțiune de cenzură

Întrebat dacă i s-au transmis semnale că în cazul în care PSD-ul nu sprijină fie învestirea Guvernului, fie ajungerea la anticipate, viitorul Guvern va da o Ordonanță privind alegerea primarilor în două tururi, Marcel Ciolacu a răspuns: 

”Îi anunț o veste tristă. Atributul opoziției este de a depune o moțiune în fiecare sesiune. Dacă se mai încearcă, dar ar fi o aberație să se încerce să se dea Ordonanță pe modificarea legilor electorale, acum cu o lună înainte de depunerea listelor, vom depune o moțiune de cenzură, dacă dorim să prelungim această criză prin lucruri nelegale”, a mai susținut Marcel Ciolacu la România TV. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel