Marcel Ciolacu, momentul decisiv din timpul moţiunii de cenzură: Atunci am ştiut că va trece

Marcel Ciolacu FOTO AGERPRES
Marcel Ciolacu FOTO AGERPRES

Marcel Ciolacu, preşedintele Camerei Deputaţilor, a povestit, în direct la emisiunea lui Ionuţ Cristache de la TVR, care a fost momentul în care şi-a dat seama că moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă va trece.

Întrebat care a fost momentul în care şi-a dat seama că moţiunea de cenzură va trece, Marcel Ciolacu a răspuns: "Mi-am dat seama că va trece moţiunea după ce au votat primii 173 de la Camera Deputaţilor. În momentul acela era clar. Lucrezi cu multe, dar cu ştiinţa exactă nu te joci. Era clar că dacă se depăşesc 173 de voturi de la Camera Deputaţilor moţiunea va trece pentru că urma Senatul. În Senat sunt 136 de senatori, noi eram 69, rămâneau 67, 7 erau lipsă, deci era clar că moţiunea va trece".

"Cred că a fost una dintre cele mai elegante  - ca să spun aşa - moţiuni. Ne putem uita la celelalte. Am avut o discuţie cu liderii de grup înainte de începerea lucrărilor şi ne-am respectat. Nu a fost cu huiduieli, cu înjurături, cum era de obicei atmosfera obişnuită", a mai declarat preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel