Marcel Ciolacu: Bugetul de stat, atacat la CCR. Orban va intra în istorie

Ciolacu
Ciolacu

Marcel Ciolacu a anunţat, oficial, că va ataca, alături de preşedintele Senatului, bugetul de stat la CCR, dacă acesta va trece prin asumarea răspunderii Guvernului.

Preşedinţii celor două camere ale Parlamentului vor ataca la Curtea Constituţională bugetul de stat, dacă acesta va trece prin asumarea răspunderii Guvernului. Anunţul a fost făcut de către Marcel Ciolacu, preşedintele interimar al PSD, la finalul şedinţei CEx care a avut loc astăzi.

"Bugetul de stat, deoarece a fost gândit prin asumarea răspunderii de către Guvern şi de către domnul Orban va fi atacat astăzi de către mine şi de către preşedintele Senatului ca şi conflict constituţional la CCR. Nu există precedent în Europa ca un guvern democratic să vină cu un buget fără să fie dezbateri în Parlament. De la Ceauşescu, România nu a mai cunoscut aşa ceva, de 30 de ani. Chiar dacă nu vom reuşi să stopăm acest buget, cu certitudine, dacă decizia ne va fi favorabilă, vom stopa să se mai întâmple acest lucru. Domnul Orban va intra în istorie ca singurul prim-ministru care şi-a permis acest lucru", a declarat Marcel Ciolacu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel