EXCLUSIV  Marcel Boloș ar putea să fie propus ministru al Digitalizării, din partea PNL - surse DC News

Ioan Boloș,  Foto: Facebook
Ioan Boloș, Foto: Facebook

Marcel Boloș ar putea să fie propus ministru al Digitalizării, din partea PNL, conform unor surse DC News.

Este informația momentului! Marcel Boloș ar putea să fie propus ministru al Digitalizării, din partea PNL, conform unor surse DC News. Este fostul ministru al Fondurilor Europene.

Amintim că recent, la finalul lunii decembrie 2021, Marcel Boloş a fost numit de către premierul Ciucă în poziţia de consilier onorific. 

Marcel Boloş, cel care a ocupat, nu demult, funcţia de ministru al Fondurilor Europene, a fost ales de Nicolae Ciucă să ocupe poziţia de consilier onorific în domeniul finanțelor, bugetului și al fondurilor europene.

Postul a rămas liber după demisia lui Florin Roman

Ministrul Cercetării, Florin Roman, care şi-a înaintat demisia în decembrie 2021, spunea că pleacă din funcţie "cu fruntea sus".

"Am înaintat azi demisia din funcţia de ministru, mulţumind premierului şi echipei guvernamentale. Când albul devine negru, când orice vorbă îţi este răstălmăcită, când îţi asumi erori materiale, dar se ajunge la linşaj din prima zi de mandat este prea mult. Nu vreau ca acest scandal să afecteze activitatea Executivului", a scris Florin Roman, pe pagina sa de Facebook, la acel moment.

El a adăugat că se va întâlni în instanţă cu Dacian Cioloş, care i-a "lipit eticheta de plagiator fără ca o instanţă sau comisie să dea un verdict".

"Cu cel care a coordonat tema şi atacul, domnul Dacian Cioloş, ne vedem în instanţă. Mi-a lipit eticheta de plagiator fără ca o instanţă sau comisie să dea un verdict. În rest, celor care au pus ochii pe cele 2 miliarde de euro pentru 'conectarea' în regim de monopol la digitalizare, vă spun un singur lucru: aţi învins! Nu aţi reuşit să mă acuzaţi de fapte penale, dar aţi dus la demisia unui ministru pe neglijenţe din CV. Plec din funcţia de ministru cu fruntea sus! Aşa să îmi ajute Dumnezeu!", a transmis Florin Roman.

VEZI ȘI: Ciolacu, dat dispărut de Cîțu. Președintele PNL: Tot aștept să avem o întâlnire a coaliției / video

Ciuvică: ”Grindeanu pare USR-ist”. Vezi VIDEO cum îl imită: Dă din mâini în toate felurile. ”Ce să rezolve la Transporturi, pe bune?”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel