Maradona, despre naţionala Argentinei: E plin de trădători

Fosta legendă a fotbalului argentinian Diego Armando Maradona, antrenorul echipei Dorados de Sinaloa din divizia secundă mexicană, a declarat, luni, că nu este interesat să antreneze echipa Argentinei, dar şi-ar dori să preia banca tehnică a clubului Boca Juniors. 

"Am multe lucruri de făcut aici, dar la echipa naţională a Argentinei este plin de trădători şi nu vreau", a spus Maradona într-un interviu acordat site-ului argentinian Infobae, referindu-se la selecţionata "Albiceleste" cu care a cucerit Cupa Mondială din 1986 din Mexic, ca jucător, şi pe care a antrenat-o în perioada 2008-2010, informează agenţia spaniolă EFE. 

Maradona a mai afirmat că este unul din responsabilii pentru alegerea lui Claudio Tapia la preşedinţia Asociaţiei Argentiniene de Fotbal (AFA). "Voiam o AFA nouă şi de aceea l-am ales pe Tapia. Şi eu sunt vinovat. A spus că va face o mulţime de lucruri şi nu a făcut nimic. Este o trădare. Şi mie nu-mi plac trădătorii", a adăugat el. 

"Mi-ar plăcea să fiu antrenorul lui Boca", a declarat Maradona

În vârstă de 57 de ani, Maradona a criticat, totodată, nivelul de joc pe care îl arată Boca Juniors, sub conducerea preşedintelui Daniel Angelici, precizând în acelaşi timp că atacantul Carlos Tevez nu este "jucătorul poporului", reproşându-i acestuia, care este considerat de unii noul Maradona, legătura cu preşedintele Argentinei, Mauricio Macri. 

"Este un susţinător al lui Macri, iar cine este de partea lui Macri nu poate fi cu poporul, în niciun fel. Dar în afară de asta, 'Carlitos' este un jucător fantastic care poate decide lucrurile pe teren", a a adăugat "El Pibe". 


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel