Mara Bănică rupe tăcerea despre incidentul violent în care a fost implicat fiul său la școală

Rodica Mitu / 16 noi 2018 / 16:21 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Mara Bănică a trecut printr-o întâmplare tulburătoare.

Jurnalista Mara Bănică a trecut, de curând, printr-o întâmplare tulburătoare, fiul ei fiind bătut la școală de învățătoare. Despre acest incident violent, despre consecințele lui, dar și despre recomandările specialiștilor în astfel de cazuri, Mara Bănică vorbește duminică, în cadrul emisiunii "Refresh by Oana Turcu", de la Antena Stars.

„A fost ceva absolut șocant pentru mine. Directoarea școlii a reacționat însă foarte ok, iar profesoara a fost trimisă acasă definitiv. Dima, fiul meu, a avut ulterior niște probleme după acea lovitură. Pentru că nu a fost lovit niciodată, nu a avut instinctul de a se feri și are un aparat dentar care i s-a rupt din cauza loviturii. A mușcat atunci cumva strâmb, de la palma aia, nu știu ce s-a întâmplat. Am văzut asta mai târziu, am fost la ortodont, a fost o întreagă poveste, a trebuit să i-l scoată. Eu sunt convinsă că învățătoarea nu știa că este fiul meu, cred că dacă ar fi știut nu l-ar fi lovit. Ceea ce este foarte greșit. Faptul că fiul meu a trecut prin asta a salvat cumva alți copii", povestește Mara Bănică în cadrul emisiunii "Refresh by Oana Turcu", de la Antena Stars.

Despre sfaturile pe care Mara Bănică le-a aflat de la specialist în acest caz, despre felul cum ea a decis să-și crească copilul, dar și despre stilul ei de viață, telespectatorii vor afla duminică, de la ora 15.45, în cadrul emisiunii "Refresh by Oana Turcu" , de la Antena Stars.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27