Marșul Solidarității la Paris: Gestul lui Iohannis, salutat de Ponta

Premierul Victor Ponta salută inițiativa lui Klaus Iohannis de a participa la "Marșul solidarității" de la Paris, precizând că el nu va zbura în Franța pentru că prezența prea multor reprezentanți ar fi "nefirească".

"Salut faptul ca România va fi reprezentată la cel mai înalt nivel (prin Președintele Iohannis) mâine la Marșul Solidarității de la Paris. Suntem alături de familiile victimelor, de poporul francez, de toți cei care cred în valorile noastre fundamentale. (pentru cei care mi-au cerut opinia referitor la participare - era foarte rău să nu fie nimeni din România mâine la Paris; din moment ce merge președintele, prea mulți reprezentanți ar fi fost un pic nefiresc)", a scris prim-ministrul pe Ponta.

Președintele Klaus Iohannis se va deplasa duminică la Paris pentru a participa la "Marșul Solidarității", manifestație la care vor fi prezenți mai mulți lideri europeni, în semn de sprijin pentru poporul francez și ca un semnal că Europa este unită împotriva terorismului.

La manifestație și-au anunțat deja prezența, între alții, cancelarul Germaniei, Angela Merkel, și președintele Consiliului European, Donald Tusk, premierul Ungariei, Viktor Orban, premierul Marii Britanii, David Cameron, și premierul Spaniei, Mariano Rajoy.

Klaus Iohannis zboară duminică la Paris

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel