Manny Pacquiao, un nou meci exploziv în iulie

Manny Pacquiao se va lupta din nou pentru titlul mondial, în luna iulie.

Filipinezul Manny Pacquiao, singurul boxer din istorie care a fost campion al lumii la opt categorii diferite de greutate, se va lupta pentru un nou titlu mondial, pe 14 iulie, când îl va înfrunta pe argentinianul Lucas Matthysse, actualul deţinător al centurii de campion al categoriei welter, versiunea WBA, anunţat marţi promotorul Oscar de la Hoya, citat de AFP.

'Este semnat oficial: sunt mândru să anunţ că @MatthysseLucas, campionul mondial la categoria welter, îl va pune titlul în joc în faţa lui @mannypacquiao, în noaptea de 14 iulie, la Kuala Lumpur, Malaezia', a anunţat De la Hoya pe contul său de Twitter.

Pacquiao, în vârstă de 39 ani, anunţase la începutul acestei luni că lupta va avea loc în Malaezia, în mai sau iunie. Ales în Senatul din Filipine în primăvara lui 2016, Manny Pacquiao, un veritabil erou naţional, şi-a anunţat oficial retragerea în 2016, înainte de a-şi pune din nou mănuşile, câteva luni mai târziu

În noiembrie 2016, el a câştigat centura de campion WBO la categoria welter, pe care a pierdut-o apoi în iulie 2017, în faţa australianului Jeff Horn, iar de atunci nu a mai urcat în ring.

'Va fi un meci dificil. Mathysse este şi el un specialist în KO. Însă sunt nerăbdător să lupt şi să devin iarăşi campion al lumii', a declarat pugilistul filipinez luna trecută. 'Voi juca rolul de outsider în acest meci, însă sunt obişnuit. Acest lucru îmi va aduce o motivaţie suplimentară, pentru a mă antrena şi a da totul în luptă, pentru a câştiga centura', a adăugat el.

[citeste si]

Lucas Matthysse (36 ani), are în palmares 39 de victorii, între care 36 prin KO, precum şi patru înfrângeri. El a cucerit titlul de campion mondial al categoriei welter în luna ianuarie, după ce l-a învins pe thailandezul Teerachai Sithmorseng.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel