Manifestații marca Vanghelie la Romexpo. Ce-și propune primarul

vanghelie
vanghelie

Un show de marcă este anunțat pentru Romexpo, la conferința de alegeri a conducerii PSD Sector 5. Marca Marian Vanghelie. Au fost invitate peste două mii de persoane pentru a susţine candidatura primarului la funcţia de preşedinte al PSD Sector 5. 

Actualul preşedinte al PSD Sector 5 este Florentina Popescu- o apropiată a lui Marian Vanghelie. Vanghelie a cedat în bătălia internă pentru preşedinţia PSD Bucureşti, care va reveni Ecaterinei Andronescu. Însă, este hotărât să o preia pe cea a organizaţiei din Sectorul 5.

„La nivelul conducerii PSD s-a decis să se dea o putere mai mare Sectoarelor, iar preşedintele PSD Bucureşti va avea doar un rol de coordonare. De aceea, Vanghelie va candida pentru preşedinţia PSD Sector 5”, au declarat surse din PSD Bucureşti, pentru Gândul.

A vrut să cheme 5.000 de persoane

Vanghelie a invitat peste două mii de persoane, care să-l susțină pentru funcția de președinte al PSD Secor 5. „Avea de gând să cheamă 5.000 de persoane, dar a renunţat pentru că veneau mai mulţi oameni decât la Congresul PSD”, au spus pesediştii din Sectorul 5.

La ultimul Congres al PNL, au existat cu puţin peste 1.400 de delegaţi. La conferinţa PSD Sector 1, au fost aproximativ şase sute de delegaţi.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel