Mang: 219 milioane de lei din MEC au fost cedate lui Ungureanu

ioan-mang
ioan-mang

Invitat la emisiunea "Vorbe grele" de la Antena 3, ministrul Educației, Ioan Mang, a declarat că în ultimele zile de guvernare a premierului Mihai Răzvan Ministru Educației, Ioan Mang a declarat, vineri seara, la emisiunea "Vorbe grele" a lui Victor Ciutacu de la Antena 3, că din  bugetul alocat Ministerului Educației a dispărut circa 219 milioane de lei.

Banii, potrivit ministrului Educației, ar fi fost transferați în fondul de garantare al premierului Mihai Razvan Ungureanu, care ulterior au fost transferați primarilor PDL printr-o Hotărâre de Guvern.

Există mize mari, până la sfârșitul anului vor trebui cheltuiți 35 milioane de euro pentru informatizarea fondurilor, proiect a cărui licitație nu a avut loc", a precizat Mang.

Victor Ponta a condamnat decizia fostului premier Mihai Răzvan Ungureanu, care a direcţionat bani din fondul de rezervă către primarii PDL. Premierul a declarat că  va cere Ministrerului de Finanţe să găsească soluţiile necesare pentru a putea să aducă înapoi cele 170 de milioane de euro alocați de fostul guvern primarilor PDL, înainte de începerea campaniei electorale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel