Manevra lui Traian Băsescu. Tăriceanu: Antonescu i-a căzut în plasă

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, la România Tv, în emisiunea lui Victor Ciutacu, că Traian Băsescu nu este un naiv în politică, ci are un plan bine stabilit. 

"Băsescu să nu credeţi că e chiar naiv în politică, el şi-a făcut un plan şi pentru el a fost esenţial să rupă USL, acţiunea de rupere a USL e manevra lui, Antonescu a căzut în plasă", a spus Călin Popescu Tăriceanu.

Președintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu a adăugat că Traian Băsescu "a fost convins că această formulă de dreapta are şanse mai bune să-l conducă la câştigarea fotoliului prezidenţial". 

În contextul trecerii PNL la PPE, Călin Popescu Tăriceanu spune: "Cine credeţi că are cea mai mare credibilitate, reacţie pozitivă în cadrul PPE? Cumva PNL-ul nou intrat? Niciodată... Traian Băsescu, fără doar şi poate".

Călin Popescu Tăriceanu a adăugat: "Fuziunea aceasta, după cum pretind unii colegi, va duce la naşterea unui nou partid liberal, noi ne păstrăm identitatea. Ar fi grozav din momentul doi în care se prezintă la PPE şi întreabă: 'ce sunteţi voi? sunteţi liberali?' Următoarea uşă scrie ALDE, mergeţi acolo". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel