Mănescu îl apără pe suspectul procurorilor și oferă un alt nume

Ministrul Transporturilor, Ramona Mănescu, a vorbit joi seară despre accidentul aviatic din Munții Apuseni. Ministrul i-a luat apărarea șefului Direcţiei de Transport Aero-Naval din cadrul MT, Constantin Voicu, primul demnitar intrat în vizorul procurorilor în acest caz. Mai mult, Ramona Mănescu a nominalizat un alt posibil responsabil din cadrul Ministerului, pe șeful Direcției Generale Aviație Civilă, Radu Cătălin.

Ramona Mănescu a fost întrebată de Mihai Gâdea, în emisiunea „Sinteza zilei”, de la Antena 3, dacă are nume de posibili vinovați pentru degringolada din Minister în urma aterizării forțate a aeronavei BN-2. De asemenea, moderatorul a amintit de Constantin Voicu, iar ministrul a replicat:

„Acest director este directorul general al Direcției Aero-Navale. Are în subordine și transportul aerian și transportul naval.

Directorul de Aviație este Radu Cătălin. Până la urmă, dacă este să mergem doar în zona de aviație, nu ne referim la domnul Voicu, ne referim la domnul Cătălin.

(...) Dar este foarte greu în timpul anchetei să mă antepronunț și să dau oameni afară. Probele nu le dețin eu, sunt la Procuratură”.

Vezi și: EXCLUSIV: Primul demnitar suspectat de procurori în cazul accidentului din Apuseni

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel