Mandachi, săgeți către toți liderii „salvatori” din partide. De ce nu votează Diaspora

Mandachi: Verificați harta! Dacă, din greșeală, ricoșează o bombă, ajunge instantaneu la Putna sau la Siret / Foto Agerpres
Mandachi: Verificați harta! Dacă, din greșeală, ricoșează o bombă, ajunge instantaneu la Putna sau la Siret / Foto Agerpres

Cunoscutul antreprenor Ștefan Mandachi a vorbit despre alegerile parlamentare de azi. Acesta a precizat ce așteptări are de la noul Guvern și a dezvăluit și motivul pentru care prietenii lui din Diaspora nu votează.

„În Diaspora am doar câțiva prieteni care mi-au spus că nu votează din cauza pandemiei. Dar vă pot spune ce se întâmplă la Suceava. Practic sunt refugiat în antreprenoriat și inclusiv azi, duminică, muncim pentru salvarea afacerilor. Dacă mă întrebați ce aștept de la următorul Guvern ar fi următoarele lucruri: Să clarifice coma în care se află HoReCa. 

Nu vă ascund faptul că noi în prezent menținem hotelul deschis doar pentru salariați. (...) Doi, cei 20% din cifra de afaceri ar trebui acordați cât mai rapid. În ianuarie expiră amânările de la bănci. În al treilea rând, sute de mii de locuri de muncă au dispărut.

Mă uitam azi la șefii partidelor și îi vedeam că se insinuau în salvatori. Dar niciunul dintre ei, ca o curiozitate, nu a avut nici măcar 50 de salariați în subordine. Sunt curios ce ar spune un lider de partid unui salariat pe care trebuie să îl concedieze”, a precizat Ștefan Mandachi, la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel