Manda și Tudose îl zdrobesc pe Ponta. Îl compară cu Tatoiu, ”care comenta pe orice subiect”

Eurodeputații Claudiu Manda și Mihai Tudose au fost invitați într-o emisiune Tv, marți seara, unde au povestit unele evenimente care s-au petrecut în partid.

Claudiu Manda și Mihai Tudose au explicat și relația cu Victor Ponta și partidul Pro România, în emisiunea ”Legile Puterii”, la Realitatea Plus, marți seara:

Claudiu Manda - ”Domnul Ponta a venit lipit de noi să spună că agrează această propunere (Pricopie, pentru prim ministru - n.r.) și este un alt subiect. Până una alta, domnul Ponta ne spunea că nu votează guvernul, după aceea a votat și acum e foarte bun prieten cu PSD-ul. Pe mine m-a obișnuit domnul Ponta așa precum o vedeam pe Monica Tatoiu la televizor care comenta orice fel de subiect, că era vorba de incendii, că era vorba de îngheț, că era vorba de orice fel de subiect el trebuia să apară să spună ceva, nu mai contează că a spus cu două zile înainte altceva.”

- ”Apropo de spectrul acesta al alegerilor anticipate, poate să aducă și lucruri bune. Unul este și să scăpăm de partidele balama. Pro România cred că astăzi este, dar s-ar putea ca după alegeri să nu mai fie deloc. Eu aș paria că nu o să mai fie în Parlament”, a comentat Mihai Tudose.

- ”Deci, putem să ne așteptăm ca Pro România să fie înghițit de PSD...”, a comentat Denise Rifai.

- ”Asta e, că nici de mâncat nu mâncăm orice”, a replicat Tudose.

- ”Cred că trebuie să explicăm mai concret ce înseamnă partid balama. Pro România este un partid toxic și greu de digerat. Dar, te uiți că înainte de a cădea Guvernul Dăncilă, Victor Ponta venise și cerea 3-4 posturi de ministru și un vice-prim-ministru, ca să facă alianță cu noi și să sprijine guvernul, la vreo săptămână se unește cu Tăriceanu și votează împotriva lui Dăncilă, după care nici pe Guvernul Orban nu-l votează, după care vine și spune, când trebuie să cadă Guvernul Orban, că nu vrea să cadă Guvernul Orban, după care votează moțiunea și acum ar vrea să facă parte dintr-o majoritate cu PSD. Adică e deja mult prea mult. Adică nu ai cum să ghicești a doua zi care este poziția acestui partid”, a explicat Claudiu Manda.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel