Manda: PNL, în logică de campanie. Au fost preocupaţi de anticipate

Claudiu Manda FOTO AGERPRES
Claudiu Manda FOTO AGERPRES

"PNL nu poate iesi din logica de campanie electorala si continua sa arate cu degetul catre PSD, in loc sa vina cu masuri concrete pentru romani si mediul economic", apreciază Claudiu Manda (PSD).

"România nu are teste și echipamente pentru combaterea epidemiei pentru ca PNL cu toti specialistii din ministere au minimalizat cu bună știință criza. PNL intreaba ce stocuri s-au facut ÎNAINTE de apariția epidemiei, in loc sa spuna ce stocuri a făcut Guvernul DUPĂ CE ”Matei Balș” a stabilit necesarul de materiale și echipamente specifice pentru combaterea epidemiei!", transmite europarlamentarul PSD Claudiu Manda.

"PNL a fost ocupat cu anticipatele"

"Sa nu uitam ca până pe 12 martie, când Cîțu a dezertat din rolul de premier, PNL a fost ocupat cu anticipatele și cu privatizarea sănătății, si NU cu achizițiile de teste și echipamente pentru coronavirus! Vreau sa cred ca nu au minimalizat criza pandemiei cu bună știință, în pofida avertismentelor din ianuarie ale OMS, pentru ca asta ar fi extrem de grav.

Liderii social democrați din Administrația publică Locală nu au mai așteptat intervențiile întârziate ale Guvernului și au trecut la treabă, oferind exemple de bună practică în lupta cu pandemia si felicit primarii si cadrele medicale din judetul Dolj pentru profesionalism si implicare", se arată în mesajul transmis de Claudiu Manda pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel