Manchester United țintește spre Lewandowski, dacă nu reușește transferul lui Ronaldo

lewandowski dece
lewandowski dece

Noul antrenor al lui Manchester United, David Moyes, readuce în discuție o tentativă de a întări atacul echipei prin achiziționarea lui Robert Lewandowski, dacă transferul lui Cristiano Ronaldo va pica, scrie The Telegraph.

Succesorul lui Sir Alex Ferguson încearcă să-l readucă pe Old Trafford pe Cristiano Ronaldo, vândut lui Real Madrid pentru 80 de milioane de lire sterline acum patru ani. Dar cum echipa din Santiago Bernabeu nu pare să-i dea drumul extremei, United și-a păstrat câteva alternative.

Pe lângă faptul că sunt aproape de a încheia transferul lui Thiago Alcantara de la Barcelona pentru 17 milione de lire sterline, United l-ar fi contactat și pe Lewandowski, care insistă însă pe lângă Borussia Dortmund să-i permită plecarea la campioana Europei, Bayern Munchen.

United făcuse o ofertă clară pentru polonez în august 2012, dar a renunțat pentru că Lewandowski era dat ca și vândut lui Bayern.

Acum, Manchester City și Chelsea ar fi de asemenea interesate de vârful lui Dortmund, dar echipa preferată din Premier League a lui Lewandowski e United.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel