Manchester United: Mourinho mai primește o lovitură

Mourinho
Mourinho

Internaţionalul chilian Alexis Sanchez, atacantul echipei engleze de fotbal Manchester United, va fi indisponibil pentru "o lungă perioadă", probabil până în ianuarie, din cauza unei accidentări la ischiogambieri, suferită joi, în timpul unui antrenament, a anunţat antrenorul Jose Mourinho, într-o perioadă în care echipa pare că trece printr-o criză puternică.

"Nu este vorba de o mică leziune musculară, după care jucătorul poate reveni într-o săptămână sau zece zile. Alexis are ceea ce eu numesc o accidentare musculară agresivă", a explicat Mourinho în cursul unei conferinţe de presă pe care a susţinut-o vineri, înaintea meciului cu Southampton din Premier League.

"Alexis nu a efectuat încă nicio radiografie. Însă jucătorul are experienţă şi ştie despre ce fel de leziune este vorba. După experienţa mea, ţinând cont doar de strigătul de durere şi modul în care accidentarea s-a produs, ştiu că va dura o perioadă lungă", a adăugat tehnicianul portughez.

Accidentare gravă

Potrivit antrenorului lui United, accidentarea lui Sanchez este chiar mai gravă decât cea suferită la coapsă de Victor Lindelof, la sfârşitul săptămânii trecute, în partida cu Crystal Palace. Fundaşul suedez urmează să revină sub comanda lui Mourinho la sfârşitul lunii decembrie.

Accidentarea de joi este o nouă lovitură dură pentru atacantul chilian. De la sosirea sa pe Old Trafford, în luna ianuarie, fostul jucător al lui Arsenal nu a reuşit să se impună la noua sa echipă. Fotbalistul cel mai bine plătit din Premier League, conform presei engleze, a fost lăsat în tribune de Mourinho în ultimele săptămâni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel