Urmărește emisiunea live


Manchester United - Juventus, rezultat Champions League, live. Cristiano Ronaldo, moment unic

Manchester United - Juventus, rezultat Champions League, live. Manchest United și Juventus Torino s-au întâlnit azi în cel mai așteptat meci al serii în UEFA Champions League. Torinezii s-au impus cu 0-1.

Min 90 - Final de meci! Juventus câștigă fără nicio emoție

Min 45 - Pauză la Manchester. Juventus conduce pe tabelă, dar conduce autoritar și jocul. Torinezii au ratat șansa să își dubleze avantajul. UTD va trebui să schimbe jocul pentru a reveni în meci

Min 17 - GOOOL!!! Dybala deschide scorul după o fază creată de Ronaldo și Cuadrado. Juve domină partida 0-1

Echipele de start:

Manchester:

de Gea - Young, Lindelof, Smalling, Shaw - Pogba, Matic, Rashford, Mata, Martial - Lukaku

Juventus

Szczesny - Alex Sandro, Chiellini, Bonucci, Cancelo - Matuidi, Pjanic, Bentancur - Ronaldo, Dybala, Cuadrado


Manchester United - Juventus, rezultat Champions League, live. Partida va fi una cu adevărat specială pentru Cristiano Ronaldo, actualul jucător al lui Juventus, care se întoarce pe Old Trafford, stadionul unde a fost un adevărat idol și unde a cunoscut pentru prima oară marea performanță. Ronaldo s-a transferat vara aceasta la Juventus de la Real Madrid, un alt gigant pentru care portughezul a scris istoriei.

Manchester United - Juventus, rezultat Champions League, live. Deși ambele echipe vin după remize în campionat, Manchester fiind egalată de Chelsea la Londra în ultimul minut (2-2), iar Juventus a făcut primul pas greșit în campionat, 1-1 cu Genoa pe teren propriu, Juve pare favorită, mai ales datorită formei de moment.

Manchester United - Juventus, rezultat Champions League, live. Manchester, cu Mourinho la timonă, nu se regăsește iar presa din Spania scrie că portughezul se va întoarce la Real Madrid.

Manchester United - Juventus, rezultat Champions League, live. Juventus e lider în grupă, cu patru puncte, are 2 victorii din două meciuri, împotriva Valenciei și Young Boys, în timp ce United ocupă poziția secundă cu patru puncte, o victorie cu Young Boys și remiză cu Valencia.

Partida dintre Manchester United și Juventus va începe azi de la ora 22:00, pe Digi Sport. Meciul poate fi urmărit în format live text și pe WWW.DCNEWS.RO.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel