Manchester City - Inter Milano. Cu cine va ține Marcel Ciolacu în finala Champions League

Sursa foto: Facebook Marcel Ciolacu
Sursa foto: Facebook Marcel Ciolacu

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a spus că în finala Champions League va ţine cu Inter Milano, după ce Manchester City a învins-o pe Real Madrid, în semifinalele competiției.

Comentariile au fost făcute cu ocazia recepţiei organizate de Ambasada Italiei la Bucureşti, în contextul Zilei Naţionale a Republicii Italiene.

'Voi încheia domnule ambasador prin a vă mărturisi că am aflat că avem o pasiune comună. Suntem amândoi microbişti. Vă spun sincer că este prima oară când dau mâna cu un fan care a aşteptat 33 de ani pentru ca echipa lui, Napoli, să redevină campioană a ţării. Mi se pare că asta înseamnă să fii suporter adevărat şi am toată stima pentru pasiunea incredibilă a dumneavoastră. (...)

Şi totuşi, ştiu că rivalităţile la nivel de club sunt adesea mai importante decât orice. Eu vă mărturisesc că la finala Champions League voi ţine, la fel ca foarte mulţi dintre conaţionalii mei, cu o echipă italiană. Pe lângă argumentul natural al spiritului latin am şi raţiuni tipice de microbist. Sper ca Inter să răzbune eliminarea din semifinale a echipei mele favorite, Real Madrid', a spus Ciolacu.

Manchester City - Inter Milano, finala Ligii Campionilor

Manchester City va juca a doua sa finală în Champions League, după ce a învins-o pe Real Madrid, deţinătoarea trofeului, cu scorul general, pe ambele manșe, 6-0.

Finala Ligii Campionilor la fotbal dintre formațiile Manchester City şi Inter Milano este programată pe 10 iunie, la Istanbul, pe Stadionul Olimpic Ataturk din Istanbul.

Vezi și - Gundogan, gol de senzație marcat în finala Cupei Angliei. A înscris după doar 12 secunde în confruntarea dintre Manchester City și Manchester United - Video

Manchester City a câștigat Cupa Angliei, competiţie în finala căreia a învins-o cu scorul de 2-1 pe rivala Manchester United, sâmbătă pe stadionul Wembley din Londra.

Fotbalistul german de origine turcă Ilkay Gundogan a înscris ambele goluri ale lui Manchester City. Prima reușita a fost marcată după doar 12 secunde de la startul partidei. Cel de-al doilea gol a fost înscris după pauză, în minutul 51.

Golul marcat de Gundogan, în secunda 12, este cel mai rapid din istoria finalelor Cupei Angliei. Vezi continuarea articolului și video aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel