Mâncatul puțin în dietă. Cori Grămescu: Nu te vei bucura de silueta mult dorită

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels

Cori Grămescu a vorbit despre înfometarea în curele de slăbire, fiind o greșeală mare atunci când se dorește pierderea kilogramelor în plus.

"Bun, de azi ne propunem să avem grijă de silueta noastră. Avem multă motivație și începem să excludem alimente, ne concentrăm pe 2-3 preperate pe care le considerăm noi bune pentru slăbit, mâncăm din ce în ce mai puțin și ușor, ușor ne facem drum către înfometare, frustrare și chin. De ce? Pentru că nu poți menține pe termen lung un deficit mare caloric, nu poți mânca doar frunze cu frunze, și nu poți mânca zilnic, timp de 3 luni, aceleași lucru. Și, paradoxal, a mânca mai puțin nu înseamnă că te vei bucura de silueta mult dorită. Și, da, se poate slăbi mâncând din toate grupele alimentare, se poate slăbi fără să simțiți foame, fără să cheltuiți bani pe tot felul de pastile, alimente sofisticate sau diete care să vă transforme peste noapte în alți oameni. Keep it simple! Nu zice nimeni că este ușor să îți modifici stilul de viață, dar se poate", a scris Cori Grămescu pe Facebook.

Plan de menținere de 1800 de kcal

"Oamenii care reușesc să traverseze cu succes un progam de slăbire și de reechilibrare corporală, care reușesc să gestioneze momente dramatice, precum cele în care mănâncă ce nu trebuie sau tind să mănânce pentru a masca anumite stări emoționale, sunt cei care gândesc că se poate și acordă atenție organizării vieții lor. Să nu vă gândiți doar în termeni de alb sau negru când începeți procesul vostru de reechilibrare corporală pentru că nu înseamnă că nu veți mai mânca niciodată ciocolată sau ceea ce vă place dacă treceți printr-un astfel de proces.

Trecerea către echilibru alimentar se face cu ajutorul unui plan de menținere care, în general, conține cam 1800 de kcal și vă permite să mâncați 10-15% din caloriile de menținere din alimente sau preparate care vă plac. Adică, 180 calorii pe zi ce pot reprezenta ceva dulce, de exemplu. Atâta vreme cât vă păstrați în limita bunului simț al consumării de alimente mai puțin nutritive, procesul reconfigurării stilului de viață este unul plăcut și blând și vă oferă libertatea de a vă bucura de viață pe deplin", a explicat Cori Grămescu, într-o postare recentă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel