Mănânci Crispy Strips de la KFC? Uite câte ingrediente conține acest preparat!

KFC
KFC

Mănânci Crispy Strips de la KFC? Uite câte ingrediente conține acest preparat!

Multora le place pieptul de pui preparat după rețeta Hot & Spicy, crocant la exterior și fraged la interior, de la KFC. Dar știți ce conține acest preparat?

„Bucăți de piept de pui (produs/din produs decongelat. Poate proveni și din produs refrigerat); făină de grâu; grăsime de prăjit lichidă (uleiuri vegetale rafinate (răpită, palmier), antioxidanți E304 și E306, agent antispumant E900); amestec de condimente: sare, potențiator de aromă E621, ardei soiul Cayenne, paprika, aromă naturală de chilli, usturoi pudră; apă; amestec pentru impesmetare: agenți de afânare E450 și E500, făină de grâu (conține calciu, fier, vitamina B3, vitamina B1), dextroză, ulei din semințe de răpită (conține antispumant E900)”, informează KFC.

Cât despre alergeni în ceea ce privește Crispy Strips, KFC informează: „Conține cereale cu conținut de gluten, muștar și produse derivate, ouă și produse derivate, lapte și produse derivate, soia și produse derivate, țelină”.

Toate produsele KFC pot conține urme de substanțe alergene (gluten, crustacee, ouă, pește, arahide, soia, lapte, fructe cu coajă, țelină, muștar, semințe de susan, lipin, moluște și produse derivate, dioxid de sulf și sulfiți) ce provin din materiile prime obținute în fabrici ce procesează alimente cu conținut de substanțe alergene.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel