Managerul unui spital, acuzat că folosea angajații spitalului ca să-și renoveze casa

Managerul unui spital, acuzat că folosea angajații spitalului ca să-și renoveze casa / Foto: Pixabay, de Jeremy Wong
Managerul unui spital, acuzat că folosea angajații spitalului ca să-și renoveze casa / Foto: Pixabay, de Jeremy Wong

Un manager de spital este acuzat că folosea angajații spitalului la renovarea locuinței.

Acuzații grave la adresa managerului Spitalului Orășenesc din Găești. Acesta este anchetat, după ce i-ar fi pus pe angajații spitalului să muncească la el acasă, transmite Realitatea Plus. Se pare că bărbatul își renovează locuința, iar angajații erau puși să facă diverse lucrări de construcție. Oamenii legii au descins la patru adrese din Dâmbovița și din Capitală.

Mai mult, potrivit cercetărilor, medicul care este și managerul spitalului, este acuzat că ar fi eliberat în fals certificate de concediu medical pentru concubina sa, și ea medic la un spital din Capitală. În aceste cazuri au fost deschise dosare penale pentru infracțiuni de abuz în serviciu, fals intelectual și delapidare. 

Monica Pop, acuzații acide: Când au nevoie de medici, politicienii fac trafic de influență, se știe

Monica Pop a avut o reacție solidă după ceea ce a scos la iveală acțiunea președintelui Consiliului Județean Hunedoara, Laurențiu Nistor, care a mers ca pacient sub acoperire la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Hunedoara, în urma unei sesizări potrivit căreia un bătrân a fost lăsat să aștepte mai mult de o oră la Urgențe. 

Monica Pop îi acuză pe politicieni că fac trafic de influență atunci când au nevoie de medici, însă nu fac nimic pentru ca spitalele să aibă suficient personal și pacienții să nu trebuiască să aștepte pe holuri ore în șir.

"Vrem să știm dacă politicianul care s-a dat drept pacient și a așteptat 45 de minute (nu la noi, ci în alt oraș) și a chemat televiziunea a făcut vreo inițiativă legislativă pentru mărirea normativului de personal din spitale și policlinici, înainte de a face acest gest sau l-a făcut doar electoral. Să ne arate. Și dacă a făcut înainte, cer scuze. După? Era important! Politicienii, când au nevoie, fac trafic de influență, se știe, dau telefoane pentru ei sau pentru oamenii din circumscripție! Tot în scop electoral, nu? Știe orice român cât de puțin personal e în spitale. Sunt perfect de acord că este greu, dar e greu și pentru pacienți și pentru medici și asistente, când este câte un medic și o asistentă pe tură și zeci de pacienti afară. ", a scris Monica Pop, pe pagina sa de Facebook. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel