Managerul privat al TAROM pleacă în noiembrie. Află cine îi ia locul

christian-edouard-heinzmann-dcnews
christian-edouard-heinzmann-dcnews

Cristian Heinzman a acceptat reducerea mandatului la un an şi părăseşte compania în noiembrie. Managerul profesionist reuşise în cinci luni de zile să reducă pierderile operatrului aerian cu 45 la sută faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut şi să renegocieze mai multe contracte paguboase pentru companie.

Christian Heinzmann, managerul privat al Tarom, a semnat o anexă la contract prin care acceptă reducerea mandatului de la patru ani la un an.

Lucian Isar, fost membru în bordul TAROM a dezvăluit pe blogul său că, zilnic, managerul privat era rugat să plece din companie, să se îmbolnăvească sau să rămână pur şi simplu acasă. Puterea mare în companie o are acum actualul director executiv, Nicolae Demetriade care a mai fost director al Tarom şi care este şi reprezenantul companiilor aeriene Fly Dubai şi Emirates în România.

Belgianul Christian Heinzman a venit la conducerea Tarom în luna noiembrie 2012 cu un contract de mandat de 4 ani de zile. El i-a luat locul austriacului Heinrich Vystoupil, care a renunţat la funcţie la numai 10 zile de la numire.

Acesta este al treilea manager profesionist instalat în compaiile de la transporturi care renunţă sau este înlăturat din funcţie de la începutul anului până în prezent.

   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel