Managerii vor face angajări. În ce domenii

locuinte noi
locuinte noi

Potrivit datelor făcute publice vineri de Institutul Național de Statistică (INS), există o tendință de creștere a activității în toate sectoarele economice, iar numărul de salariaţi va înregistra creștere în construcții.

Potrivit estimărilor INS din luna aprilie, în activitatea de construcţii se va înregistra pentru următoarele trei luni, creștere a volumului producţiei (sold conjunctural +38%). Managerii estimează de asemenea, creștere a numărului de salariaţi (sold conjunctural +16%). În ceea ce priveşte preţurile lucrărilor de construcţii se preconizează creștere moderată a acestora (sold conjunctural +10%).

De asemenea, managerii din industria prelucrătoare preconizează pentru următoarele trei luni creștere a volumului producţiei (sold conjunctural +16%). Pentru activitatea de fabricare a băuturilor se va înregistra tendinţă de creștere accentuată (sold conjunctural +62%).

[citeste si]

În sectorul comerţ cu amănuntul managerii au estimat pentru următoarele trei luni, tendinţă de creștere a activităţii economice (sold conjunctural +34%). Volumul comenzilor adresate furnizorilor de mărfuri de către unităţile comerciale va înregistra creștere (sold conjunctural +27%).

Conform estimărilor din luna aprilie 2017, cererea de servicii (cifra de afaceri) va cunoaşte creștere în următoarele trei luni (sold conjunctural +17%).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel