Mâna dreaptă a lui Boc și-a anunțat DEMISIA

Viceprimarul municipiului Cluj-Napoca, Anna Horvath, și-a anunțat demisia. 

Ea a afirmat că la următoarea şedinţă de Consiliu Local îşi va anunţa demisia din funcţia pe care o are în administraţia locală. Anna Horvath a afirmat că, după 20 de ani de muncă în administraţie, ”când te trezeşti într-o dimineaţă, din motive pe care nu le cunoşti, că eşti printre pericolele de maximă siguranţă naţională, acest lucru în sine este o premisă pe care nu se poate clădi o relaţia de conclucrare şi încredere reciprocă”.

Anna Horvath a spus că se va lupta în instanţă pentru a-şi recăpăta dreptul de a munci în domeniu şi pentru a-şi reabilita imaginea.

În ultimele cinci luni, Anna Horvath a avut interdicţia de a exercita funcţia de viceprimar al municipiului Cluj-Napoca, aflându-se în concediu fără plată.

[citeste si]

”De când s-a instituit pentru mine interdicţia de a-mi exercita funcţia de viceprimar, controlul judiciar fiind de atunci de două ori prelungit, ultima prelungire rămânând definitivă, prin respingerea contestaţiei mele, în 6 martie anul acesta, în aceste cinci luni am fost în concediu fără plată. A însemnat, practic, că nu am avut niciun venit, această situaţie evident purtând toate restricţiile de incompatibilitate cu orice formă de ocupare. Pe de altă parte cei care mă cunosc ştiu că sunt o persoană activă, iar această interdicţie care mi se impune şi care nu are nicio limită juridică legală sau raţională în timp, mă conduce la concluzia că nu mai pot să îmi asum această stare de fapt şi în următoarea şedinţă a Consiliului Local, conform procedurilor legale îmi voi înainta demisia din funcţia de viceprimar a municipiului Cluj-Napoca”, a spus Anna Horvath.

Anna Horvath se află la al doilea mandat de viceprimar al municipiului Cluj-Napoca. Procurorii DNA au dispus, pe 11 octombrie 2016, luarea măsurii controlului judiciar pentru 60 de zile faţă de Anna Horvath, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel