Man și Tănase, golgheterii Ligii 1

FCSB a învins vineri seara, pe Arena Națională, pe FC Voluntari cu 2-1, în al doilea meci al etapei cu numărul 18, din Liga 1.

Partida dintre FCSB și FC Voluntari se anunța una facilă pentru lidera la zi a clasamentului. Oaspeții nu mai câștigaseră un meci din luna noiembrie și erau pe locul 14, la egalitate de puncte cu ultimele două clasate. FCSB a dominat partida, oaspeții având „o jumătate” de ocazie în prima repriză, la o fază la care au solicitat lovitură de pedeapsă. Liderul clasamentului golgheterilor din Liga 1, Dennis Man, a deschis scorul în minutul 37, pentru FCSB, Coman fiind la un pas să majoreze, după doar 3 minute.

Repriza secundă a debutat cu un gol al oaspeților anulat pe motiv de offside

Florin Tănase a rezolvat partida în minutul 71, când a transformat o lovitură de pedeapsă. Oaspeții au marcat golul de onoare, tot de la punctul cu var, în minutele suplimentare ale partidei, prin Jefte Sanchez, care fusese lovit în careu de Ovidiu Popescu.

Man, cu 14 goluri și Tănase, cu 13, conduc clasamentul golgheterilor din Liga 1, următorul clasat fiind francezul Hamidou Keyta, de la FC Botoșani, cu 9 goluri. FCSB rămâne lider în Liga 1, cu 4 puncte avans față de CFR Cluj, care va juca etapa aceasta, luni, în deplasare la FC Hermannstadt, transmite Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel