Simona Halep: Ce-i dorește mama ei

Simonei Halep, finalista turneului de la Roland Garros 2014, s-a întors duminică seară în țară. Printre cei care au așteptat-o cu mult drag la aeroport s-au aflat și două persoane foarte dragi Simonei, care au făcut tot ceea ce au depins de ei pentru a o ajuta pe Simona să-și împlinească visul: părinții săi.

"Eu simt multă recunoștință și-i mulțumesc Domnului că am fost alături de ea și de tată ei în momentele când a trebuit să ia cân a trebuie să ia hotărâri decisive în formarea ei profesională, la tot ce s=a întâmplat să se formeze ea profesional. Acum, recunosc și-i mulțumesc soțului meu că el a avut încredere în reușita ei", a spus mama Simonei Halep, după scurta conferință de presă susținută de finalista de la Roland Garros 2014, la sosirea pe Aeroportul Otopeni..

Întrebată dacă a avut tăria să privească cu ochii larg deschiși în momentul în care Simona Halep avea ultima minge, mama sportivei a declarat: "Ultima minge la meciul acesta? Eu, dacă ea este sănătoasă, nu mă gândesc niciodată că se termină un meci cu bine sau că pierde. Nu. Când intră în teren, mă gândesc că intră sănătoasă, să iasă sănătoasă. Ce-i doresc? Sănătate, împlinire profesională mai mare decât pâna acum ca până acum, că merită, iar în plan personal,  căsnicie frumoasă și Domnul și Maica Domnului cu ea", au fost cuvintele impresionante ale mamei Simonei Halep.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel