Urmărește emisiunea live


Malta - România. Contra: Probabil mâine vor fi alte voci care mă vor critica

Cosmin Contra. foto: FRF
Cosmin Contra. foto: FRF

Cosmin Contra a fost aspru criticat de oamenii din fotbal. "Primul 11" alcătuit de selecționerul României pentru meciul cu naționala Norvegiei, încheiat la egalitate 2-2, a fost motivul care i-a adus un val de critici.

Antrenorul tricolorilor a vorbit în cadrul conferinței de presă susținută înaintea partidei cu Malta, despre discuțiile care s-au creat după rezultatul de egalitate înregistrat de tricolori la Oslo. Când n-am fost eu criticat de când am venit la națională? Sunt 22 de milioane de selecționeri, doar eu răspund. Nimeni nu e aici să vadă cum sunt jucătorii la antrenamente, sunt lucruri pe care le studiez, încerc să bag echipa în funcție de adversar. Sunt un antrenor norocos, toate rezultatele mele sunt bazate pe noroc, n-am niciun merit.

Probabil mâine vor fi alte voci care mă vor critica pentru echipa de start. Trebuie să fii zi de zi cu jucătorii, să-i simți, să vorbești cu ei ca să-ți poți da cu părerea. Înțeleg criticile. Nici eu n-am fost mulțumit de jocul echipei. A fost unul dintre cele mai slabe de când sunt eu antrenor. Mutările pe care le aveam pregătite dinaintea jocului ne-au adus în postura de a putea egala", a spus Cosmin Contra, citat de sport.ro, relatează Mediafax. România va susține luni, 10 iunie, de la ora 21:45, al patrulea meci din preliminariile pentru EURO 2020, în fața selecționatei Malta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel