Malmo - CFR Cluj, Champions League. Totul sau nimic pentru campioană

CFR Cluj
CFR Cluj

Iuliu Mureșan președintele lui CFR Cluj este încrezător că echipa sa va obține calificarea în această seară în Suedia la Malmo.

CFR Cluj a pierdut în prima manșă cu Malmo, scor 0-1 chiar în Gruia, fapt ce a dus la demisia antrenorului Edi Iordănescu. Campioana României e cu un pas mare eliminată din Champions League, dar președintele Iuliu Mureșan e încrezător că CFR poate întoarce rezultatul și soarta calificării.

„Se simte atmosfera de meci mare. Şi m-am bucurat că aseară vreo 3 jucători importanţi au venit la mine şi mi-au spus că ne calificăm. Am încredere că vom juca mult mai bine şi am încredere că Toni Conceicao o să facă în aşa fel echipa încât să ne calificăm. O schimbare de spirit şi de atitudine s-a văzut şi la Călăraşi.

Acolo a simţit nevoia să-l introducă pe Ioniţă, un jucător de pasă finală. Probabil şi mâine vor mai fi schimbări, nu mult. S-a schimbat atitudinea, am avut multe ocazii la Călăraşi, în repriza a doua s-a jucat doar la poarta lor. Va fi greu, dar nu imposibil. Mizez pe spiritul de echipă. Cred în coeziune între antrenor şi jucători. Noi tot timpul am obţinut performanţe, bazându-ne pe spiritul de echipă”, a declarat Iuliu Mureşan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel