Mălin Bot, plângere penală Stan Bogdan. Liviu Pleșoianu, informație BOMBĂ

Deputatul PSD, Liviu Pleșoianu, susține că Mălin Bot anunțase în data de 20 septembrie faptul că va depune o plângere penală împotriva lui Bogdan Stan, protestatarul care i-a arătat cătușele lui Liviu Dragnea, la ieșirea de la ÎCCJ.

Vă prezentăm în rândurile următoare postarea deputatului PSD, care a însoțit mai multe fotografii cu persoanele menționate, în care scrie despre acest subiect:

”Vă încurajez să priviți și să distribuiți toate capturile de ecran pe care le public aici. Arme albe și de foc, cătușe, cruci negre (desigur, doar o asemănare cu simbolul nazist), capete de mort atârnate de cruci și cu lumânări alături, texte explicite. ...Dar, desigur, ființa bizară BOT e doar o victimă-mimoză, alături de partenerii săi de "implicare socială". Iar tot ce veți vedea e doar "recuzita" unor persoane care fac "figurație"...

#REZIST, ONG-uri plimbătoare pe la Cotroceni - vreo poziție publică, ceva? Sau tăcem vinovat precum IMPOSTOAREA KOVESI așteptând să treacă valul?

Câteva lucruri:

1. Un individ care flutură cătușe prin fața unui om care merge la un proces (deci care se bucură de PREZUMȚIA DE NEVINOVĂȚIE) e un #STALINISTcare nu poate fi apreciat decât de către alți #STALINIȘTI.

2. S-a ajuns în situația în care un #STALINIST îi flutură cătușe prin față președintelui Camerei Deputaților pentru un motiv foarte simplu: acești inși au fost lăsați în mod greșit să facă orice, oricând, oriunde. Aceasta este o greșeală care, pe termen lung, va face praf ideea de înaltă demnitate publică!

3. Domnul #STALINIST se autovictimizează în ideea că a făcut figurație în filme și că nu e un interlop. ...În primul rând, nu a spus nimeni că e un „interlop”. E exact pe dos! Bizara ființă BOT le-a pus ștampila de „interlopi” unor oameni care, după cum s-a văzut ulterior, sunt sportivi sau chiar au propria firmă de pază și protecție.

Domnul #STALINIST publică pe pagina sa de Facebook contracte din 2009 și 2010, ca să demonstreze că a făcut figurație în filme.

...În primul rând, NU mă interesează ABSOLUT DELOC profesia, cariera INSULUI-CU-CĂTUȘELE! Gestul său, indiferent ce ar fi făcut înainte, e un gest pe care nicio ființă zdravănă la cap din această țară NU îl poate aplauda, ci doar repudia!

...În al doilea rând, fotografiile cu INSUL-CU-CĂTUȘELE ținând în mână o sabie sunt publicate în 2016. Care e legătura cu contractele de figurant din 2009 sau 2010!?? Se și vede în fotografii. Ca noi toți, INSUL-CU-CĂTUȘELE a mai îmbătrânit între timp...

...În al treilea rând, fotografiile din 2016 nu au niciun text adăugat în momentul publicării. Pur și simplu, pe pagina sa de Facebook, un ins care acum îi flutură cătușe prin fața ochilor celui de-al treilea om în stat – își publica fără niciun comentariu poze cu o sabie ținută în mâini...

4. Partenerul de grătare al INSULUI-CU-CĂTUȘELE, celălalt ins care a venit alături de Mălin BOT să participe la agresarea celui de-al treilea om în stat (BOT i-a și luat interviu acestuia, recent, în Piața Victoriei) e foarte mâhnit de faptul că i s-a stricat imaginea... Carevasăzică, nu participarea sa la odioșenia de la ÎCCJ i-a „stricat imaginea”, ci faptul că i-am descoperit eu o poză în care stă foarte fericit cu un pistol în mână. Vedeți dumneavoastră, acesta nu și-a publicat pur și simplu poza în care ține un pistol în mână, ci a adăugat și un text, unul în care vorbește despre faptul că „nu ne mai jucăm” și că el e gata pentru „o revoluție autentică”. Deci, cu pistolul în mână și vorbind despre faptul că e „gata pentru o revoluție autentică”, acest domn se plânge că îi este afectată imaginea...

În alte imagini, același partener de „implicare socială” al ființei BOT publică o poză cu o altă armă albă și adaugă un text în care spune că se va întoarce în Piața Victoriei cu dorința de „sânge” și „ răzbunare”...

5. Mai multe persoane mi-au trimis o captură de imagine care ne oferă plăcerea de a citi o postare din 20 septembrie a distinsei ființe bizare BOT, în care zice că-i face plângere.”

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel