Mălin Bot- Liviu Dragnea, SCANDAL ÎCCJ. Maria Vasii, PLÂNGERE: Este INADMISIBIL!

Liviu Dragnea ÎCCJ
Liviu Dragnea ÎCCJ

Avocata lui Liviu Dragnea, Maria Vasii, a afirmat, la Antena 3, că a făcut plângere după ce clientul său a fost agresat în clădirea Înaltei Curți de Casație și Justiției. 

Aceasta a solicitat ca la ieșirea lui Liviu Dragnea din fața instanței să se ia măsuri de protecție. ”Am primit un răspuns din partea conducerii că se vor lua măsurile cuvenite și am observat cu stupoare ce măsuri s-au luat: au fost aduși interlopii, nu? Pentru ca-n fața camerelor, din nou, dl Dragnea să fie umilit și să se spună că dânsul a adus interlopii. Nu! Eu am cerut măsuri de protecție și am văzut interlopii.”, a spus Maria Vasii. Avocata a afirmat că ”interlopii” au fost aduși la ÎCCJ pentru discreditarea lui Liviu Dragnea. 

”Jandarmeria care deservește Înalta Curte trebuia să asigure un climat de liniște, de acces normal în sala de judecată. În momentul în care în interiorul ÎCCJ era evident că-n jurul lui Liviu Dragnea se adunau mai multe persoane care-l jignau, care țineau anumite pancarte, care interacționau cu dumnealui peste voia dumnealui, erau obligați să ia măsuri. Am solicitat acest lucru și când așteptam la ușa sălii. Mi s-a răspuns că vor fi luate măsuri, care nu s-au luat. Cum este văzută justiția din România când un cetățean merge cu decență să răspundă în fața judecătorilor în cauza sa și acel moment este folosit pentru agresiune, pentru înjosire? Este inadmisibil ceea ce s-a întâmplat ieri la Înalta Curte și vreau să văd care vor fi măsurile care vor fi luate la nivel european ca acest lucru să nu se mai întâmple” a mai spus avocata, la Antena 3. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel