Majorarea vârstei de pensionare. Pop: Violeta Alexandru minte cu nerușinare. Chiulangeală în Parlament

Liviu Pop, senator PSD. Foto: Agerpres.
Liviu Pop, senator PSD. Foto: Agerpres.

Liviu Pop susține că ministrul Muncii ”minte cu nerușinare”, iar asumarea răspunderii de către Guvern ar însemna ”o formă de a masca chiulangeala din Parlament”. 

Violeta Alexandru a discutat timp de trei ore cu Klaus Iohannis despre întârzierile la pensii, majorarea acestora, vârsta de pensionare, dar și despre pensia minimă, relatează România TV. 

Liviu Pop, senator PSD, s-a arătat indignat de declarațiile făcute de ministrul Muncii cu privire la media vârstei de pensionare, dar și legat de deciziile luate de Guvernul Orban. 

”Din păcate, acest Guvern incompetent are un ministru al Muncii care sper ca astăzi să îl demită. Suntem acuzați de unii de la PNL că noi aducem dezinformarea. Păi ministrul Muncii minte cu nerușinare că media în UE e 70 de ani pentru pensionari. Nicio țară din lume nu are cred vârsta standard de pensionare peste 68 de ani. Ce să mai așteptăm de la acest Guvern? Pensiile speciale treceau în sesiunea trecută dacă veneau toți parlamentarii puterii la muncă. PSD astăzi în Parlament este singurul partid de opoziție. Ai toată puterea și spui că vrei să asumăm angajarea răspunderii. De fapt, angajarea răspunderii, din punctul meu de vedere, este o formă de a masca chiulangeala din Parlament. Că dacă ar veni la muncă toți parlamentarii puterii n-ar mai fi nevoie de această asumare”, a precizat Liviu Pop la România TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel